Close

Realisaties: Inloopdouches

Tegeladvies!

Durezza … Wij willen voor jou een aanspreekpunt zijn voor het helpen met het maken van de juiste tegelkeuze! Wij komen bij jouw thuis om de sfeer te kunnen opsnuiven en om zo het beste voorstel van tegels aan jou voor te stellen. Want bij ons gaat functie en emotie hand in hand. En dat alles in een persoonlijk contact!

Hou je van een bepaalde interieurstijl en wens je die te bekomen met jouw nieuwe vloer?
Maar zie je het groter geheel niet?
Dan kan het tegeladvies van Durezza jou een duwtje in de rug geven!


Inloopdouche Staden

tegel

Inloopdouche Staden

Deze badkamer + inloopdouche werd volledig betegeld in een bruin grijze italiaanse tegel met formaat 60x60cm. Deze tegel is ook verkrijgbaar in wit, beige en antraciet/zwart. Formaten: 60x60cm – 30x60cm – 5x60cm – 10x60cm en 15x60cm

tegel

Inloopdouche Staden

Deze klant koos voor eenzelfde tegel in heel de woning, ook als inloopdouche.

tegel

Inloopdouche Staden

Bij deze inloopdouche werd gekozen voor een combinatie van natuursteenkeien als douchevloer, in combinatie met dunne keramische tegels als wandtegel.

tegel

Inloopdouche Staden

Deze klant koos voor een witte gestructureerde grootformaattegel 100x100cm met een dikte van 5.7mm. Deze dunne keramische grootformaattegels werden door ons geplaatst als vloer en wand in inloopdouche, badkamer en wellnessruimte. Deze tegel bestaat ook nog in andere formaten en in een gewone dikte van 1cm.

tegel

Inloopdouche Hooglede

Bij deze klant in Hooglede plaatsten we natuursteenkeien in de inloopdouche die ook beschikbaar zijn in 3 andere kleuren: beige, grijs en roze. Tevens ook in platte versies in verschillende kleuren. Alles verkrijgbaar per stuk, vel van 30x30cm.

tegel