Close

Diensten

Verbouwingen

Durezza is jouw partner voor alle verbouwingswerken om van jouw aangekocht huis terug een thuis te maken waar het gezellig vertoeven is. Zonder de nadelen te ervaren van de aangekochte oudere woning. Uiteraard mits behoud van het karakter van het bestaande pand!

Lees meer
Leveren en plaatsen van dunne keramische tegels – vloer

Durezza is plaatsingsspecialist en biedt jou een onbeperkte keuze aan in dunne keramische vloertegels.

Lees meer
Leveren en plaatsen van dunne keramische tegels – wand

Wij zijn de vakspecialist voor het leveren en plaatsen van grote dunne keramische wandtegels in keuken, toilet, badkamer of inloopdouche.

Meer info
Leveren en plaatsen van dunne keramische tegels – maatwerk

Dunne keramische tegels zijn het product voor de toepassing in jouw maatwerk. Ze zijn krasvast, hittebestendig en onderhoudsvriendelijk.

Meer info
Leveren en plaatsen van inloopdouches in tegels

Durezza zorgt ervoor dat jouw inloopdouche in keramiek of mozaïek technisch juist geplaatst is! Zowel op het gelijkvloers als op verdiepingen.

Meer info
Leveren en plaatsen van keramische tegels en XXL-tegels

Durezza is een dynamische en enthousiaste speciaalzaak voor wie op zoek is naar keramische vloer- en wandtegels van stijlvol tot design. Hoogwaardige producten voor het dagelijks gebruik.

Meer info
Leveren en plaatsen van keramische parketimitatie

Wij hebben voor jou een uitzonderlijk mooie keuze aan parkettegels in keramiek geselecteerd en kunnen deze met onze technische know-how bij jou plaatsen!

Meer info
Leveren en plaatsen van keramische cementtegels

Keramische cementtegels kunnen zijn de ideale oplossing voor mensen die het karakter van hun bestaande herenwoning wensen te behouden of hun moderne woning een vintage look willen geven.

Meer info
Leveren en plaatsen van mozaïeken en Marokkaanse wandtegels

Wij plaatsen met veel plezier mozaïeken in glas, keramiek of natuursteen in jouw woning! Tevens bieden wij jou een uitgebreid gamma aan Marokkaanse tegeltjes. Afhankelijk van het gebruik, kunnen wij jou verschillende mogelijkheden aanbieden om de gewenste uitstraling te bekomen.

Meer info
Leveren en plaatsen van keramische terrastegels, ook XXL-tegels

Keramische terrastegels zijn onderhoudsvriendelijk. Ze bestaan in verschillende afmetingen, kleuren en soorten zodat je trouw kan blijven aan jouw persoonlijkheid.

Meer info
Leveren en plaatsen van keramische dakterrassen

Durezza plaatst niet enkel terrastegels op het gelijkvloers maar we kunnen ook jouw dakterras plaatsen! Dit doen we op basis van een tegeldrager systeem.

Meer info
Tegeladvies

Durezza Floor Concepts… Wij willen voor jou een aanspreekpunt zijn voor het helpen met het maken van de juiste tegelkeuze! Wij komen bij jouw thuis om de sfeer te kunnen opsnuiven en om zo het beste voorstel van tegels aan jou voor te stellen. Want bij ons gaat functie en emotie hand in hand. En dat alles in een persoonlijk contact!

Meer info