Close

Realisaties: Badkamer

Tegeladvies!

Durezza … Wij willen voor jou een aanspreekpunt zijn voor het helpen met het maken van de juiste tegelkeuze! Wij komen bij jouw thuis om de sfeer te kunnen opsnuiven en om zo het beste voorstel van tegels aan jou voor te stellen. Want bij ons gaat functie en emotie hand in hand. En dat alles in een persoonlijk contact!

Hou je van een bepaalde interieurstijl en wens je die te bekomen met jouw nieuwe vloer?
Maar zie je het groter geheel niet?
Dan kan het tegeladvies van Durezza jou een duwtje in de rug geven!


Badkamer Staden

Deze badkamer werd betegeld met een italiaanse tegel formaat 60x60cm RTT. De tegel is wat gestructureerd en bewerkt met een zekere glans.

tegel

Badkamer Oostnieuwkerke

Hier werd gekozen voor een combinatie van een keramische vloer met een natuursteenmozaïek.

tegel

Badkamer Staden

Deze volkeramische tegel is verkrijgbaar in formaten 60x60cm, 30x60cm, 15x60cm en sinds kort ook in formaat 80x80cm. Beschikbaar in kleuren: wit, beige, taupe en zwart.

tegel

Badkamer Staden

Deze tegel is een gestructureerde tegel met een hoge antislip-waarde, ideaal voor badkamers. Beschikbaar in formaten 60x60cm en 30x60cm.

tegel

Badkamer Staden

Deze beige natuursteenmozaïek bestaat ook nog in andere natuursteenkleuren: wit, zwart, bruin, grijs, … Per stuk van 30x30cm verkrijgbaar. In deze realisatie werd de natuursteenmozaïek gebruikt bij de renovatie van de douchewanden. Ook ideaal bij gebruik van inloopdouches, sauna’s.

tegel

Badkamer Staden

Deze natuursteenmozaïek werd geïntegreerd in een badkamer in landelijke stijl.

tegel

Badkamer Staden

Hierbij koos de klant voor witte metrotegels in de inloopdouche.

tegel